Викладачі Вищої школи адвокатури НААУ провели майстер-клас для студентів-юристів Ніжина
У стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя 5 вересня цього року відбулася урочиста академія «Адвокатура Чернігівщини у світлі минулого і сучасності», в ході якої в університеті було відкрито навчальну аудиторію імені адвоката Олександра Кониського. Від Вищої школи адвокатури у заходах взяли участь проректор з організаційно-методичної роботи Василик Ірина Богданівна, а також викладачі ВША Потоцький […]
Новини та події
05.09.2019

У стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя 5 вересня цього року відбулася урочиста академія «Адвокатура Чернігівщини у світлі минулого і сучасності», в ході якої в університеті було відкрито навчальну аудиторію імені адвоката Олександра Кониського.

Від Вищої школи адвокатури у заходах взяли участь проректор з організаційно-методичної роботи Василик Ірина Богданівна, а також викладачі ВША Потоцький Микола Юрійович, адвокат, доктор юридичних наук, начальник відділу сприяння захисту прав Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент), член Апеляційної палати Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Григоренко Юрій Сергійович, адвокат, арбітражний керуючий, заступник голови Комітету захисту прав адвокатів та адвокатської діяльності Національної асоціації адвокатів України.

Викладачі ВША провели майстер-класи для студентів і викладачів університету на теми: «Професійні права адвокатів та гарантії адвокатської діяльності» та «Захист права інтелектуальної власності в судовому порядку». Крім цих питань обговорювалися питання законодавства про адвокатуру та Правила адвокатської етики.
Ірина Василик подарувала бібліотеці Університету видання НААУ з історії адвокатури та Правила адвокатської етики, які будуть активно залучені у навчальний процес.
Вища школа адвокатури продовжуватиме такі публічні майстер-класи для студентів та професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів юридичного спрямування, зокрема ти, з якими підписані меморандуми НААУ про співробітництво.