Інформація щодо обов’язкових курсів
Шановні колеги, актуальність обов'язкових курсів набирає обертів з кожним днем, саме тому слід акцентувати увагу на особливостях, помилках та складнощах, що виникають під час проходження курсів. Станом на сьогодні Адаптаційний курс в професію адвоката для стажистів проходять більше 600 осіб, з них отримали сертифікат та додані до відкритого реєстру осіб, що пройшли курс — 310. […]
Новини та події
03.01.2019

Шановні колеги, актуальність обов'язкових курсів набирає обертів з кожним днем, саме тому слід акцентувати увагу на особливостях, помилках та складнощах, що виникають під час проходження курсів.

Станом на сьогодні Адаптаційний курс в професію адвоката для стажистів проходять більше 600 осіб, з них отримали сертифікат та додані до відкритого реєстру осіб, що пройшли курс — 310. На спеціальний курс-інструктаж введення в професію помічника адвоката зареєстровано 176 осіб, з яких отримали сертифікат — 99. Спеціальний курс з підвищення кваліфікації у випадку поновлення права на заняття адвокатською діяльністю проходить 2 особи.
Найпоширенішими помилками під час проходження курсів є: неуважність, некоректність заповнення заяви щодо внесення відомостей до ЄРАУ, помилки в заповненні ордерів та адвокатських запитів. Звертаємо Вашу увагу, що всі документи, які зазначені у практичних завданнях, слід оформлювати згідно затверджених стандартів за допомогою використання офіційних джерел та правил, власноруч та без застосування чужих документів і шаблонів. Додаючи до практичного завдання незаповнені, хибно оформлені або запозичені документи, Ви не тільки марно витрачаєте власний час проходження курсу, а й збільшуєте період очікування перевірки вже нового завдання.

Тож, шановні друзі, будьте обачливі, ретельно перевіряйте заповнені документи та впевнено крокуйте назустріч новим професійним досягненням!