Покращення процедури проходження онлайн курсів
Команда Вищої школи адвокатури постійно вдосконалює систему онлайн курсів, дослухаючись до думки кожного учня, кількість яких вже сягнула 1700 осіб! Проаналізувавши відгуки та побажання учнів, ми значно покращили процес проходження онлайн курсу. Відтепер перехід до наступного модулю відбувається без очікування результатів перевірки по кожному практичному завданню. Якщо раніше можливість переходу до наступного модулю та перегляду […]
Новини та події
01.02.2019

Команда Вищої школи адвокатури постійно вдосконалює систему онлайн курсів, дослухаючись до думки кожного учня, кількість яких вже сягнула 1700 осіб!

Проаналізувавши відгуки та побажання учнів, ми значно покращили процес проходження онлайн курсу. Відтепер перехід до наступного модулю відбувається без очікування результатів перевірки по кожному практичному завданню. Якщо раніше можливість переходу до наступного модулю та перегляду матеріалів була заблокована і надавалася лише після отримання заліку з попереднього завдання, то відтепер ви маєте змогу опрацьовувати матеріали незалежно від статусу перевірки надісланих завдань.

Сертифікат за проходження обов'язкового курсу видається за умови, якщо отримані заліки по всім тестовим та практичним завданням.

Чому це зручно?

  • Ви не очікуєте результатів перевірки по кожному практичному завданню
  • Можливість опрацьовувати текстові і відеоматеріали, проходити тестові та практичні завдання у зручний час
  • Економія часу для проходження курсу
  • Можливість систематизувати та закріплювати отримані завдання

Бажаємо успішного та продуктивного проходження курсу!