Лекція для українських адвокатів президента Українсько-австрійської асоціації Альфреда фон Прауса
11 вересня 2018 р. у Вищій школі адвокатури НААУ, за фінансової підтримки ЮФ «Golaw» відбувся двогодинний семінар-воркшоп «Українські адвокати: вивчення найкращих практик роботи з міжнародними клієнтами». Захід проведено англійською мовою з синхронним перекладом та, через надзвичайний попит, з он-лайн трансляцією. Спікером виступив засновник та президент Українсько-австрійської асоціації ALFRED F. PRAUS. Лектор дав відповідь на питання: […]
Новини та події
12.09.2018

11 вересня 2018 р. у Вищій школі адвокатури НААУ, за фінансової підтримки ЮФ «Golaw» відбувся двогодинний семінар-воркшоп «Українські адвокати: вивчення найкращих практик роботи з міжнародними клієнтами». Захід проведено англійською мовою з синхронним перекладом та, через надзвичайний попит, з он-лайн трансляцією.

Спікером виступив засновник та президент Українсько-австрійської асоціації ALFRED F. PRAUS.

Лектор дав відповідь на питання: яка роль адвокатів в міжнародному бізнесі?, чи можливий бізнес без юридичних рекомендацій?, що важливіше – думка адвоката чи бізнес?, наскільки важливо адвокату думати як бізнесмен?, наскільки при роботі з міжнародним бізнесом важливі не лише знання юридичних аспектів, а також ментальність, бізнес поведінка, які культурні відмінності в комунікаціях? тощо.

Спікер надав практичні корисні поради щодо ефективних методів для взаємодії з потенційними міжнародними діловими клієнтами, підкреслив особливості культурних відмінностей, а також розробку кращих практик для мінімізації юридичних, ділових, культурних та інших відмінностей, з метою посилення міжнародного співробітництва.

Вища школа адвокатури НААУ висловлює подяку юридичній фірмі GOLAW за фінасову підтримку і можливість для адвокатів відвідати такий надзвичайно цікавий захід безкоштовно.