16 квітня відбувся 2-х годинний семінар “Адвокатський захист від незаконних негласних слідчих (розшукових) дій щодо злочинів у сфері корупції”
16 квітня відбувся 2-х годинний семінар “Адвокатський захист від незаконних негласних слідчих (розшукових) дій щодо злочинів у сфері корупції”, який проводив адвокат, кандидат юридичних наук, заступник Голови Ради адвокатів Луганської області Готін Олександр Миколайович. На семінарі мова йшла про те, що негласні слідчі (розшукові) дії та оперативно-розшукові заходи в злочинах корупційної спрямованості – основне джерело […]
Новини та події
26.04.2018

16 квітня відбувся 2-х годинний семінар “Адвокатський захист від незаконних негласних слідчих (розшукових) дій щодо злочинів у сфері корупції”, який проводив адвокат, кандидат юридичних наук, заступник Голови Ради адвокатів Луганської області Готін Олександр Миколайович.

На семінарі мова йшла про те, що негласні слідчі (розшукові) дії та оперативно-розшукові заходи в злочинах корупційної спрямованості – основне джерело доказів сторони обвинувачення. Органи досудового розслідування з огляду на специфіку їхньої професійної діяльності зазвичай мають більш системні знання, навички і досвід в питаннях НСРД і ОРЗ, аніж сторона захисту. Тому, для ефективного захисту особи й контрзаходів на незаконні негласні слідчі (розшукові) дії й оперативно-розшукові заходи, слухачі отримали знання щодо профільного законодавства й судової практики, зокрема позицій Європейського Суду з прав людини, які регламентують процедури правоохоронної діяльності держави.

Курс було розроблено спеціально для адвокатів, юристів, державних службовців, директорів підприємств, які зможуть використовувати набуті знання на практиці.

В кінці семінару кожен слухач отримав сертифікат, а адвокати — 2 залікових бали.